Torrent entrega els premis dels concursos d’Instagram #TorrentenFestes i #SócdeTorrent

799

L’EMAT va a acollir ahir l’entrega de premis dels concursos d’Instagram #TorrentenFestes i #SócdeTorrent. Un bon grapat de torrentins i torrentines es van apropar a l’edifici Metro per a descobrir les obres guanyadores d’estos concursos. El concurs de #SócdeTorrent, ha difós el nom de Torrent arreu del món. La iniciativa sorgida des de l’Oficina de Promoció i Ús del Valencià pretén reforçar el nom correcte de la població, que és en valencià, popularitzant-lo mitjançant una campanya de vídeos, falques publicitàries, ventalls, punts de llibres, motxilles i molt bon humor, per a projectar la campanya més enllà del terme municipal de Torrent i fer-hi partícips tots els torrentins i torrentines durant les seues vacances i tots aquells que per diferents raons es troben a l’estranger.

instagram-torrent

El regidor de l’Àrea de Cultura, Alfred Costa, va voler remarcar el fenomen viral en què s’havia convertit la campanya amb més de 29.000 visualitzacions del vídeo promocional i que arribà a més de 60.000 usuaris i amb la participació de centenars de persones al concurs d’Instagram. Sense oblidar el suport per part dels cantants Falete o Daniel Diges, l’humorista Luis Piedrahita o l’actor Santiago Segura. Bona mostra d’això va ser el vídeo amb el qual Daniel Diges va anunciar els guanyadors del concurs a l’acte d’ahir.

Els guanyadors del concurs #torrentenfestes van ser laura_a.m en primer lloc, losjoses en segon  i coral_v_l com a tercer premi. Els guanyadors del segon i tercer premi s’emportaren una càmera de fotos i un smartphone respectivament i el primer premi queda a l’espera de ser recollit pel guanyador. Els encarregats d’atorgar els premis van ser Manolo Fayos, membre de la FMCT i Emilio Chuliá i Julián León, membres del jurat.

En el cas del concurs #sócdetorrent, van atorgar els premis Vanessa Maroto campiona d’Espanya de Balls Estàndard, Deu Balls i Balls Llatins i membre de la Selecció Espanyola, esta esportista d’elit ha dut el punter de la campanya i el nom de la ciutat arreu del món. També entregaren els regals als guanyadors la fallera major de Torrent, Carmen Sirvent i la bloggera Alma Andreu, coneguda com La Forte.

Els afortunats van ser: rapuvi en primer lloc, mariola_garrido en segon lloc i trinisilla en tercera posició. Com a premi s’emportaren una tauleta digital, una càmera de fotos i un smartphone respectivament.

Les millors fotografies seleccionades dels dos concursos es podran veure en el vestíbul del CIJ, a l’edifici Metro ja que s’ha fet una exposició en forma de panells amb les fotos guanyadores i les seleccionades que es podrà visitar fins al dia 2 de desembre.

@hortanoticias en Telegram

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.