Compromís per Torrent desvela que el PP no executà 2 projectes de canalització al Pantà i Monte-Real

685

Compromís per Torrent ha desvelat l'existència de dos projectes de canalització d'aigües elaborats en l'època de govern del Partido Popular i que no varen ser executats. En concret el del barri del Pantà és de l'any 2009, mentres que el de Monte-Real és més recent, del 2013.

compromis-torrent-rueda-de-prensa-agua

Compromís recorda el projecte del Pantà, elaborat pel PP al juliol del 2009, s'anomenava ‘Construcción de la red de abastecimiento, saneamiento y pluviales de la urbanización El Pantano, Torrent’. El pressupost per a aquesta obra era de 2.762.458'26€, inclosos l'I.V.A, els honoraris, la direcció d'obra i el benefici industrial.

Per un altra banda el de Monte-Real, elaborat al juliol del 2013, projectava conduir l'aigua potable des de l'àrea del Toll i l'Alberca, amb un pressupost de 342.206'37€, incloent també l'I.V.A i la resta de despeses.

El regidor Víctor Medina ha culpat directament al PP pels problemes d'abastiment d'aigua potable, que va presentar 367 firmas de los vecinos de Buenavista y Falda de la Sierra demanant una solució al problema del aigüa, ja que “al període 2008-2014 el govern municipal del PP va gastar 7.606.574'97€ en festes locals mentres aquestos projectes de canalització d'aigua i clavegueram quedaven en l'oblit”.

Medina ha indicat que “des del 2009, any en què Aigües de l'Horta alertava en un informe sobre la futura situació deficitària de cabal dels pous de Torrent, els diferents governs de PP i PSOE no han pres cap mesura de control sobre la utilització d'aquest recurs al terme municipal”.

Per tot això, Compromís per Torrent han emplaçat al PP a què presente esmenes al Pressupost del 2017, a l'efecte de consignar diners per a encetar eixos projectes de canalització.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.