Torrent potencia el comerç local amb el sorteig de 2.500 euros en compres nadalenques

0
200

L’Ajuntament de Torrent, mitjançant l’empresa municipal IDEA’T, va llançar a l’inici de les festes nadalenques la campanya El regal perfecte per a promocionar la compra als comerços de Torrent i, així, evitar la possible fugida de diners.

sorteig-comerc-torrentAmb esta iniciativa, el que intentem és potenciar al màxim possible les vendes de les microempreses o xicotetes empreses de la localitat, que tenen una gran varietat de productes i serveis d’alta qualitat per a oferir a tots els veïns del municipi, assenyala Andrés Campos, regidor de l’Àrea de Modernització i Gestió de Recursos.

Es per això, que el dia 22 de desembre, al mateix temps que la inauguració del Tren del Nadal, es va iniciar el termini per a depositar les paperetes per al sorteig de 10 premis de 200 euros cada un per a la compra en comerços locals i 10 premis de 50 euros per a consumir en establiments d’hostaleria de la ciutat. El regal gegant en forma de bústia s’ha anat situant en diverses ubicacions de la ciutat com el peu de la Torre, Parc Central, la plaça de la Llibertat, la plaça dels Moralets, Metro Torrent Avinguda, el Ficus, avinguda al Vedat, Fra Antonio Pans, plaça Amèrica-Edifici Príncep i el pàrquing Les Amèriques, i l’últim lloc on es va instal·lar fou la plaça de la Unió Musical durant el dia d’ahir.

Este matí s’ha dut a terme a l’Ajuntament el sorteig dels bons de compra per a vint dels participants i, a més, s’han triat amb un altre sorteig, les cinc persones que han quedat de reserva en cada premi per si l’organització no poguera contactar amb els premiats.

Els premiats dels bons de compra de 200 euros per gastar al comerç local són Alba Rodríguez Ralo, Sílvia González, Carmen Torres Gómez, Rosa Mari Pérez Toledo, Sandra Salón, Julia Redolí, Lorena Giménez, Andrés Peralta Pérez, Florencio Femenia i Ana Alfani Navarro. Els suplents són Eva Peñarrubia, Amparo Simó Sanz, Francisco Baixauli, Vanesa Martínez i Ricardo Benet.

D’altra banda, els premiats amb bons per gastar a locals hostalers de la ciutat valorats en 50 euros són Vanesa Casino Calvo, Fca. Portillo López, Jose Luis Nuñez Ortí, Inma Marzo Alcorcón, Mireia Nuevo, Teresa Alarión, Mª Carmen Ferriol García, Vicent Puig Mora, Marga Cano Platero i Carmen Sanz Toledo, mentres que els suplents són Ana Redondo, Janira Echevarría, Mª José García, Mª Carmen Cervera i Mª Elena Osma Martínez.

Al sorteig ha estat present l’alcalde Jesús Ros acompanyat pel regidor de l’àrea de Modernització i Recursos, Andrés Campos; María Muñoz, Gerent d’IDEA’T; Pedro Solano i Iván Valls, d’ACST; Gracia Martínez, Presidenta de Torrent Comercial; Miguel Ángel Amador, Secretari de l’associació d’Hostaleria de Torrent i Carmen Lucía Martínez, secretaria de l’acte del sorteig.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here