Torrent oferix a l’alumnes d’ESO realitzar pràctiques prelaborals en l’ajuntament

0
440

L’Ajuntament de Torrent i els IES Veles i Vent i Serra Perenxisa han signat els acords de col·laboració per a l’execució del Programa Aula Compartida, PAC, en el curs 2016/2017.

El PAC es un programa impulsat des de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport dirigit als alumnes d’Educació Secundaria Obligatòria dels centres sostinguts amb fons públics que impartixen este nivell d’estudis. La iniciativa té com a finalitat previndre i reduir l’absentisme i l’abandonament prematur del sistema educatiu mitjançant la col·laboració de l’Ajuntament de Torrent.

El PAC permetrà als alumnes la realització de pràctiques prelaborals, amb la presència de professorat, amb personal en la Brigada d’Obres per a la realització de tasques de pintura i en l’Àrea d’Urbanisme amb tasques de jardineria i mediambientals. Unes activitats que es duran a terme durant el segon i tercer trimestre i que reforçaran les competències clau i les aptituds dels alumnes i oferiran un espai alternatiu que millora la seua experiència educativa.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here