Torrent i Mislata formen a joves per crear el seu pla de negoci a través de Divalterra i Cámara Valencia

0
121

El Pla d’Empreniment Juvenil de la Comunitat Valenciana, desenvolupat per la cambra de comerç de València i que compta amb la col.laboració de l’empresa pública de la Diputació de València Divalterra, va començar el passat 26 de setembre a Torrent i a Mislata amb l’objectiu de formar a aturats menors de 30 anys que realitzaran un Pla de negoci per crear la seua pròpia empresa.

divalterra-emprendedores-torrent-mislata

El programa, que es desenvolupa en el Centre d’Informació Juvenil (CIJ) de Torrent i en el Centre Sociocultural La Fábrica de Mislata, acull una sèrie d’accions formatives gratuïtes amb sessions de formació conjunta de 35 hores, accions d’acompanyament i seguiment individualitzat de 15 hores de durada i experiència formativa pràctica de cinc hores en els vivers d’empreses de les càmeres.

A més, la iniciativa formativa ofereix la possibilitat de formalitzar projectes empresarials que comptaran amb un mentoring de 15 hores durant els tres primers mesos d’inici d’activitat.

Acord entre entitats

L’empresa pública de la Diputació de València, Divalterra, i la Cámara de Comercio de Valencia, van rubricar el passat mes de juliol un conveni de col.laboració per desenvolupar un pla destinat a 280 joves aturats menors de 30 anys que rebran formació i qualificació amb l’objectiu d’incorporar-los al món laboral.

La Gerència de Divalterra, composta per Víctor Sahuquillo i Agustina Brines, assegura que “aquest projecte ve a donar resposta a un dels aspectes més importants de l’objecte social de Divalterra: la promoció econòmica i creació d’ocupació”.

En aquesta línia, Sahuquillo afirma que l’empresa pública tindrà “com a element estratègic el desenvolupament de noves accions d’aquest tipus, amb l’objectiu que Divalterra siga un referent quant a promoció econòmica i polítiques actives d’ocupació”.

El programa ja s’ha desenvolupat en els municipis de Xàtiva, Sagunt, Paterna i Alzira, i el 19 d’octubre tindrà lloc a Tavernes de la Valldigna, Ontinyent, Burjassot i a la Mancomunitat Camp de Túria.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here