9 candidates infantils i 11 adultes presenten la seua candidatura a Cort d’Honor i Falleres Majors de Torrent

269

Torrent-Candidates-falleres-majors-2015La Junta Local Fallera de Torrent torna a ficar en marxa el procés d’elecció de les Falleres Majors de la ciutat i les respectives Corts d’Honor. Com cada any, les candidates de les falles es presenten a l’espera de les proves i de la decisió del jurat que es farà pública el pròxim 12 de juliol, en l’acte d’Elecció de Falleres Majors, un esdeveniment únic que dona el tret d’eixida a les pròximes festes falleres.

Per a 2015 s’han presentant un total de 9 candidates infantils i 11 adultes, el que suposa que dos de les aspirants majors no formaran part de la Cort  d’Honor, tal i com marca el reglament faller. Per tant 9 xiquetes i 9 dones formaran el olimp faller per al pròxim any, de les quals, a soles dos seran les màximes representants de la capital de l’Horta Sud.

Torrent-candidates-falleres-Major-infantil-2015

Per tal de trencar el gel, les candidates es van presentar públicament en un acte en el qual varen firmar el seu compromís amb les normes de protocol i assistència a actes que marca Junta Local Fallera. La casa de la Cultura va ser l’escenari tradicional on es van donar a conèixer, a la vegada que van tindre l’oportunitat de preguntar dubtes a les màximes representants de 2014.  Beatriz Fernandez i Mireia Galán, Falleres Majors de Torrent, van donar el seu punt de vista sobre un any ple de satisfaccions, però també sacrificis i una agenda repleta d’actes amb el qual s’ha de complir.

Les protagonistes van estar acompanyades pels membres de Junta Local Fallera i pel regidor de Cultura, Modest Muñoz, encarregat de donar el suport institucional a les candidates en este somni que comencen.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.