Torrent exalta este cap de setmana les seues falleres majors

0
144

Este cap de setmana, Torrent exaltarà les que ja són les falleres majors de la ciutat de 2017, Carmen Sirvent Garrigues i Paula Giménez Vilanova. L’Auditori serà un any més l’escenari per a este acte ple d’emoció i sentiment: dissabte a la nit en l’exaltació de Carmen i diumenge de vesprada en el torn de Paula.

Falleres Majors de Torrent 2017

Seran dos espectacles plens de música, tradició i colors preparats per la Junta Central Fallera per a presentar al món faller torrentí les màximes representants i les seues corts d’honor. Dissabte la recepció començarà a les 21.30 hores i l’acte a les 22.00 hores i diumenge la recepció serà a les 17.30 hores i l’acte a les 18.00 hores.

L’acte congregarà les 29 comissions falleres de la ciutat, el món associatiu, partits politics, juntes locals d’altres localitats, i familiars i amics que acompanyaran a Carmen i Paula i a les seues corts.

Les màximes representants revelen el seu secret millor guardat

trajes Corte Honor de Torrent 2017

A només unes hores de les seues exaltacions com a falleres majors de la ciutat, Carmen Sirvent i Paula Giménez ja tenen tot preparat per al seu gran moment. Ahir de vesprada, totes dos van fer públic el seu secret millor guardat: els vestits oficials que lluiran com a màximes representants de la festa fallera. Carmen ha triat el Museu Comarcal de l’Horta Sud per a exposar la seua indumentària i Paula la seu de la Unió Musical de Torrent. Més de 300 persones s’hi van acostar per a conéixer els seus secrets, entre les quals va ser present l’alcalde, Jesús Ros, i el regidor de l’Àrea de Festes, Alfred Costa. Els vestits de Carmen es poden visitar durant el dia de hui i demà en horari de 10.00 a 13.00 hores i de 17.00 a 20.30 hores, i els de Paula fins esta mateixa vesprada de 17.00 a 21.30 hores.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here