Torrent exalta este cap de setmana les seues falleres majors

464

Este cap de setmana, Torrent exaltarà les que ja són les falleres majors de la ciutat de 2017, Carmen Sirvent Garrigues i Paula Giménez Vilanova. L’Auditori serà un any més l’escenari per a este acte ple d’emoció i sentiment: dissabte a la nit en l’exaltació de Carmen i diumenge de vesprada en el torn de Paula.

Falleres Majors de Torrent 2017

Seran dos espectacles plens de música, tradició i colors preparats per la Junta Central Fallera per a presentar al món faller torrentí les màximes representants i les seues corts d’honor. Dissabte la recepció començarà a les 21.30 hores i l’acte a les 22.00 hores i diumenge la recepció serà a les 17.30 hores i l’acte a les 18.00 hores.

L’acte congregarà les 29 comissions falleres de la ciutat, el món associatiu, partits politics, juntes locals d’altres localitats, i familiars i amics que acompanyaran a Carmen i Paula i a les seues corts.

Les màximes representants revelen el seu secret millor guardat

trajes Corte Honor de Torrent 2017

A només unes hores de les seues exaltacions com a falleres majors de la ciutat, Carmen Sirvent i Paula Giménez ja tenen tot preparat per al seu gran moment. Ahir de vesprada, totes dos van fer públic el seu secret millor guardat: els vestits oficials que lluiran com a màximes representants de la festa fallera. Carmen ha triat el Museu Comarcal de l'Horta Sud per a exposar la seua indumentària i Paula la seu de la Unió Musical de Torrent. Més de 300 persones s’hi van acostar per a conéixer els seus secrets, entre les quals va ser present l'alcalde, Jesús Ros, i el regidor de l'Àrea de Festes, Alfred Costa. Els vestits de Carmen es poden visitar durant el dia de hui i demà en horari de 10.00 a 13.00 hores i de 17.00 a 20.30 hores, i els de Paula fins esta mateixa vesprada de 17.00 a 21.30 hores.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.