La petició de targetes de bo metro per a persones majors augmenta un 10% a Meliana

598

Enguany s’han tramitat 649 targetes de transport (bo metro) de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) per a persones majors o amb diversitat funcional de Meliana. Això ha suposat un increment del 10% respecte del 2015, ja que s’han tramitat 63 sol·licituds més. Del total, 532 són renovacions i 117 són targetes noves.

marta-valero-regidora-meliana
La regidora del Major, Marta Valero.

Com explica la regidora de Majors, Marta Valero, “una de les necessitats importants dels dos col·lectius, el de persones majors i el de persones amb diversitat funcional, és tindre un accés fàcil al transport públic. A Meliana, el metro és el mitjà de transport i de comunicació més important. Per això, esta targeta de transport és molt necessària i està molt ben valorada”.

El cost total de les targetes anuals és de 61.011 euros, dels quals les persones usuàries han pagat 42.090 euros i l’Ajuntament 18.825, 5 euros. Respecte d’això, la regidora constata que “per a esta temporada, i amb la finalitat de facilitar-ne l’accés i l’augment de targetes, l’Ajuntament hem decidit rebaixar la part que han de pagar els veïns i les veïnes, que hem reduït en 5 euros (un 8%)”.

“Hem passat dels 70 euros de l’any passat, tal com havia fixat el govern anterior del PP, als 65 euros que hem fixat el nou govern”. Això ha suposat un augment en la despesa de la partida destinada amb esta finalitat de 3.240 euros.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.