Torrent es prepara per a acomiadar el 2015 i celebrar la cavalcada de Reis

686

Torrent entrarà en 2016 amb les tradicionals campanades de Cap d’Any. El dia 31 de desembre, a partir de les 23.30 hores en l’església de La Asunción de Ntra. Sra., es repartirà el raïm per a acomiadar l’any de la millor manera, en un acte organitzat per les capitanies de la Federació de Moros i Cristians de Torrent. A continuació es donarà la benvinguda a 2016 amb música en directe en la carpa instal·lada als peus de la Torre.

Des del dia 2 fins al 5 de gener, al Mercat de Sant Gregori i a la carpa de la Torre, els xiquets i xiquetes podran entregar les seues cartes als patges reials que seran els encarregats de fer arribar les cartes als Reis Mags que desfilaran el pròxim 5 de gener pels carrers de Torrent presidint una cavalcada màgica i inoblidable, un extraordinària mostra de música i color on els personatges més coneguts del món de la fantasia cobren vida per una nit a la ciutat de Torrent per a mostrar a tots els xiquets i xiquetes la il·lusió de la nit més màgica de l’any.

La Sireneta i els seus amics, Mickey Mouse, Mary Poppins, Aladin i Jasmine, Olaf i un grapat de personatges del món de la fantasia desfilaran pels carrers de la localitat com un avançament dels regals que esperen tots els xiquets hores després.

La cavalcada començarà amb l’obertura més màgica i impactant que pot tindre una cavalcada de Reis: cinc personatges blancs arribats del Pol Nord que es desplacen amb segways (patinets electrònics) acompanyats d’un gegant també blanc equipat amb música. Una imatge elegant i encisadora que obrirà esta fantàstica cavalcada. Els Reis faran l’entrada pels carrers de Torrent amb els patges reials en unes carrosses precedides per huit cortesans que ballaran al compàs de la música.

Cal destacar el grup de tabals i dolçaines que obrirà pas a Mickey Mouse, qui anirà saludant des d’un cotxe descapotable amb un enorme ramell de globus. Al voltant seu aniran altres personatges màgics del món de la fantasia com Peter Pan o el Capità Ganxut entre altres.

En el final del recorregut, davant del ficus, es muntarà un escenari on el mestre de cerimònies, donarà la benvinguda a cada un dels personatges que han desfilat en esta nit màgica i, per descomptat, rebrà personalment Ses Majestats d’Orient: Melcior, Gaspar i Baltasar.

Un emissari reial farà una aparició espectacular des de dalt d’una façana, descendint amb dansa vertical per fer-li arribar el missatge reail als Reis d’Orient.

Amb els Reis a l’escenari es donaran els premis de l’exposició ‘Doblet Històric’ del València CF que s’ha pogut visitar a l’Antic Mercat, els premis són una samarreta i una pilota signada. A continuació, l’alcalde, Jesús Ros, entregarà les claus de la ciutat als Reis i tots els personatges que han desfilat en la cavalcada ballaran una cançó composta expressament per a l’ocasió.

Com cada any, la cavalcada compta amb la col·laboració i participació d’entitats festives, esportives, culturals i veïnals de la ciutat.

Per últim, amb els patges i Reis a l’escenari, els xiquets podran fer-se una fotografia amb el Rei que vulguen gràcies a càmeres instantànies que pemetran que les xiquetes i xiquets puguen tindre la seua fotografia tan sols vuit segons després de fer-la.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.