Torrent engega la festivitat fallera amb la Crida i una programació plena d’activitats

0
150
Bankia

La localitat de Torrent donarà inici a les falles aquest cap de setmana a través de l’acte multitudinari de la Crida del dissabte 27 de febrer, a les 20.00 de la vesprada. La resta de la programació, així mateix, està plena d’activitats de tipus lúdic, solidari, musical i mediambiental.

torrent.crida3_-640x510

L’obertura tradicional i simbòlica de les portes per part de les Falleres Majors amb la clau que li lliurarà l’alcalde Jesús Ros marcarà el dissabte l’inici de les festes. Noelia Peinado, i la Fallera Major Infantil, Carla Pallardó, finalitzaràn l’acte amb un discurs y un espectacle de focs artificias.

El diumenge, la programació de festes se centra en els xiquets, que poden anar a la Cavalcada del Ninot Infantil a les 10.30. No obstant això, el municipi també ha preparat altres activitats solidàries, musicals i mediambientals.

El Festival Brassround posarà la nota musical amb la seua clausura el cap de setmana, amb presentacions de discos i actuacions els dos dies del cap de setmana tant al Cercle Catòlic de Torrent com a l’Auditori de la població. També, l’exposició del Museu Comarcal de l’Horta Sud anomenada “Dones de la repúplica: fent història” i inaugurada el dia 24, estarà oberta per al públic el dissabte.

Tant el Centre Ambiental El Vedat com la Delegació de Medi Ambient organitzaràn activitats i tallers per als xiquets. Per a tancar la programació, el dimarts 1 de març es farà la presentació del cotxe amb el que alguns veïns de la localitat participaran a la Panda Raid 2016 al Marroc, un rally solidari.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here