Torrent dóna la benvinguda a la Setmana Santa amb el Diumenge de Rams

1064

La Setmana Santa torrentina, reconeguda amb el títol d’Interés Turístic Autonòmic, ja recorre els carrers de Torrent. En els pròxims dies, les germandats trauran els passos al carrer, acompanyats per les cornetes i els tambors, així com pels veïns de Torrent i per tots els visitants que vulguen apropar-se a contemplar esta part de la cultura torrentina.

Ahir, amb la presència de totes las germandats, la Reina de l’Encontre i Àngel de Resurrecció, Gemma Torrent; l’alcalde Jesús Ros; el regidor de l’Àrea de Cultura, Alfred Costa, i diversos membres de la corporació va tindre lloc, en la parròquia de Sant Josep, la tradicional benedicció de les palmes. Seguidament, totes les germandats iniciaren la processó cap a la parròquia de Montsió. El pas de l’Entrada Triomfal, portat per la germandat de la Santa Faç i acompanyat per la reina de l’Encontre i per les seues cambreres, Claudia Ros i Blanca Sahuquillo, tancà un dels dos itineraris en què es dividia la processó. L’altre itinerari estava presidit pels germans majors de totes les germandats.

El Dilluns Sant és el torn del pas del Sant Sopar en el seu trasllat processional, una desfilada molt especial per a totes les Reines de l’Encontre, que acompanyen el pas en la processó i presidixen la seua emotiva entrada en el Museu al final del trasllat i alhora, totes les bandes toquen al compàs. També, la germandat de les Negacions de Pere celebra esta nit el seu trasllat processional a partir de las 22.00 hores, així com diferents viacrucis que tindran lloc pels carrers de tota la ciutat.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.