Torrent disfruta de la passejada per la serra de Perenxisa

629

Quan falta poc per a celebrar la XXXI Trobada d’Escoles en Valencià a Torrent, la ciutat ja calfa motors amb l’organització de diferents actes. Dissabte al matí, la jornada es va iniciar amb una pujada a la serra de Perenxisa; una activitat organitzada per Col·lectiu Soterranya i on també va col·laborar la Muixeranga La Torrentina.

passejada Torrent

Durant el recorregut, els assistents gaudiren d’una excel·lent vista de l’Horta, la Ribera i els contraforts del Sistema Ibèric del qual forma part la serra. La regidora d’Educació, Patricia Sáez, i la regidora de l’àrea de Participació ciutadana, Susi Ferrer, s’uniren a esta activitat en què, a les 12 h, fins i tot es va la Muixeranga La Torrentina va alçar una torre humana  per a anunciar la Trobada.

L’activitat continuà, diumenge al matí, amb una altra passejada, esta vegada acompanyats de la bicicleta. La ruta, promoguda pel Col·lectiu Soterranya, l’Horta en Moviment, Guaix, coordinadora pel valencià a l’Horta Sud, començà pel carril bici cap a Picanya, per a girar i agafar el que va a Alcàsser, recorregut per on hi ha una meravellosa vista de Torrent i del Safranar i que permet descobrir la l’horta viva. A més, poc abans d’arribar a Alcàsser, el grup es va desviar per a visitar l’Hort de Carmen, un paratge que pretén acostar l’agricultura tradicional i la vida en el camp a la gent.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.