Compromís critica la retirada de un reconeixement extrajudicial de crèdit per import de 20.883 euros

0
66

Torrent. Ajuntament de Torrent. Detalle fachada

Compromís per Torrent ha criticat la retirada del proper Ple municipal de l’Ajuntament de Torrent, “sense donar cap explicació pública”, un reconeixement extrajudicial de crèdit per valor de 20.883 euros de factures corresponents als exercicis 2011, 2012 i 2013.

El portaveu de Compromís, Vicent Beguer, considera que aquestes factures “dormien als calaixos de l’Ajuntament de Torrent” i posà com a exemple la presentada per la Federació Valenciana de Municipis i Províncies, en abril de 2011 per valor de 2000 euros.

Beguer explica que “són factures corresponents a 2011, 2012 i 2013, algunes d’elles inclús anteriors al Pla de Pagament de Proveïdors, i que ara han aflorat dels calaixos”.

A més Beguer ha explicat que aquestes factures, “al no estar reconegudes, no entren a formar part del càlcul dels índexs de morositat de l’Ajuntament, ni tampoc computen en la comptabilitat oficial del mateix, això contradiu les manifestacions plenàries de què totes les factures s’estan pagant en temps i forma i complint els terminis legals”.

El portaveu de Compromís ha manifestat que esta política de l’Equip de Govern “ha perjudicat desenes de proveïdors i empreses que li han facturat a l’Ajuntament de Torrent als ultims anys”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.