Torrent celebra l’Entradeta Infantil i la batalla a pilota valenciana entre moros i cristians

633

Els festers més menuts de Torrent són els protagonistes en l’Entradeta Infantil que començarà en la parròquia de Montsió i acabarà en la plaça Major, un acte on participaran el capità moro, José Serer, al costat del capità cristià, José M. Martínez; i José Garrigues, alferes moro, amb Raúl Mil Contreras, alferes cristià.

entraeta

A més, com a novetat aquest any, els xiquets i xiquetes van participar en les partides infantils de la pilota valenciana, i posteriorment amb una altra partida d’exhibició entre els bàndols moro i cristià. El capità cristià José María Martínez es va enfrontar contra el capità moro, José Serer. Una activitat que la FMCT, juntament amb l’Ajuntament de Torrent, va voler visibilitzar entre els més joves.

Dins de la programació festiva, la Música a la fresca, esta vegada a la Plaça Amèrica, va vindre a càrrec del grup de saxos del Cercle Catòlic. També, a la plaça de la Llibertat, va tindre lloc la gravació del Invictus Xou, un talent show presentat per Quique Peña i promogut per Canal 7 Televalencia en el qual alguns dels veïns de Torrent van demostrar els seus dots per al cant i el ball.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.