Torrent celebra la II Setmana de la Llengua del 25 al 28 d’abril

737

Cinema en valencià, lectura pública, jocs populars adaptats i xarrades són algunes de les activitats preparades per a la II Setmana de la Llengua de Torrent, una jornada organitzada des de l’Àrea d’Educació juntament amb l’Oficina de Promoció i Ús del Valencià que tindrà lloc del 25 al 28 d’abril a la capital de l’Horta Sud.

La programació començarà dimarts 25 a les 11.00 hores amb la inauguració del I Espai de Lectura de la ciutat en l’Hort de Trénor; un espai creat per a fomentar la lectura, ja siga en grup o en solitari, que convida a gaudir tranquil·lament d’un llibre en plena joia botànica torrentina.

A la vesprada, tindrà lloc la xarrada ¡Parlar o no parlar? Eixa és la qüestió’ oferida per Ferran Suay, professor de Psicologia de la Universitat de València. El cinema en valencià arriba dimecres amb la projecció de la pel·lícula Rastres de sàndal a les 19.30 hores en la Casa de la Cultura.

La lectura pública en valencià es celebrarà dijous en la plaça de les Corts Valencianes a partir de les 17.00 hores. Enguany és el torn del llibre La mel i la fel de l’autora valenciana Carme Miquel, que encetarà esta vesprada de lectura en què qualsevol persona hi pot participar, prèvia inscripció en la següent adreça de correu electrònic: usvalencia@torrent.es

Divendres 28 començarà amb una jornada de jocs populars adaptats de 10.45 a 12.45 hores en la plaça de la Unió Musical amb la participació de totes les escoles d’educació especial de Torrent. A la vesprada, tindrà lloc el descobriment de la placa commemorativa pel 150é aniversari del naixement de Vicent Blasco Ibáñez i la presentació del primer contacontes en el seu honor.  La música en valencià posarà punt i final a la II Setmana de la Llengua, a càrrec de la Corall Allegro de la ONCE, que interpretarà Les nostres cançons.

 

@hortanoticias en Telegram

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.