Torrent inicia la campanya 'Regala en Valencià'

577

Torrent. Regala en Valencià

L’Oficina de Promoció i Ús del Valencià de l'Ajuntament de Torrent ha elaborat un llibret per tal de facilitar informació sobre productes i joguets en valencià, perquè som conscients que entre la gran oferta disponible, a voltes és difícil poder trobar productes en la nostra llengua.

L’objectiu de la campanya és fer saber a la gent que hi ha molta oferta de joguets, de jocs i de llibres en valencià i que per tant, també és possible regalar en valencià.

El llibret s’estructura en diferents apartats: jocs educatius, jocs de taula, nines, tauletes i aplicacions, jocs multimèdia, llibres i DVD. Cada apartat està organitzat per edats i hi trobareu una explicació de cada joguet i l’editorial o la casa que el comercialitza per tal de donar facilitats a l’hora de trobar-los.

El llibret es pot trobar en l'expositor de la planta baixa de l'Ajuntament i es distribueix a totes les escoles, a les botigues de joguets i llibreries i a les biblioteques. A més, es pot consultar de manera online a través de la web municipal amb este enllaç.

 

 

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.