Torrent inicia la campanya ‘Regala en Valencià’

0
127

Torrent. Regala en Valencià

L’Oficina de Promoció i Ús del Valencià de l’Ajuntament de Torrent ha elaborat un llibret per tal de facilitar informació sobre productes i joguets en valencià, perquè som conscients que entre la gran oferta disponible, a voltes és difícil poder trobar productes en la nostra llengua.

L’objectiu de la campanya és fer saber a la gent que hi ha molta oferta de joguets, de jocs i de llibres en valencià i que per tant, també és possible regalar en valencià.

El llibret s’estructura en diferents apartats: jocs educatius, jocs de taula, nines, tauletes i aplicacions, jocs multimèdia, llibres i DVD. Cada apartat està organitzat per edats i hi trobareu una explicació de cada joguet i l’editorial o la casa que el comercialitza per tal de donar facilitats a l’hora de trobar-los.

El llibret es pot trobar en l’expositor de la planta baixa de l’Ajuntament i es distribueix a totes les escoles, a les botigues de joguets i llibreries i a les biblioteques. A més, es pot consultar de manera online a través de la web municipal amb este enllaç.

 

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here