Torrent calfa motors per a les festes patronals

504

El passat cap de setmana, la penya de Tir i Arrossegament de Torrent va organitzar el Concurs de Tir i Arrossegament, on cavalls, arribats de diferents punts de la Comunitat Valenciana, junt amb els seus amos, participaren en diferents activitats. A més, les proves del concurs puntaven per a la lliga de la Federació Valenciana de Tir i Arrossegament van tenir lloc al Parc Central.

IMG_0517 (Copy)

A la competició hi va assistir l’alcalde de Torrent, Jesús Ros, junt amb diversos membres de l’equip de govern, i a la qual anaren molts veïns i veïnes. Després, Alfred Costa, regidor de Festes, junt amb el president de la Penya Els Torrentins, José Tronch, van fer entrega dels trofeus als guanyadors i de diferents premis en metàl·lic, a més d’un premi especial al millor pas en forma de trofeu.

A la nit del divendres, la falla Sants Patrons va organitzar un sopar i el típic concurs de fanalets de meló d’alger, que ha celebrat esta comissió des de fa anys, perquè els xiquets i xiquetes no obliden els costums i tradicions de Torrent. Després els infants feren els seus fanalets i anaren pels carrers del voltant per a lluir-los. En acabant, l'alcalde Jesús Ros que estava acompanyat de diferents membres de la corporació municipal i de les falleres majors 2016, lliuraren els premis als millors fanalets. A aquestes activitats s’ha unir la música tradicional.

IMG_0582 (Copy)

D’altra banda va tindre lloc l'última jornada de Balls al Carrer en la plaça de Sant Jaume, a càrrec del Grup d’Albades dels Llauradors de Torrent del Centre Catòlic, que tancà un cicle de tres setmanes on diferents grups de ball tradicional feren un gran espectacle. Així mateix, l'Àgora del Parc Central de Torrent va acollir diumenge al matí la tradicional matinal motera celebrada pel club Custom la Rabosa que enguany celebrava el 10é aniversari. També es va celebrar en el camp de futbol de Sant Gregori el tradicional partit entre bàndols organitzat per la Federació de Moros i Cristians de Torrent (FMCT).

IMG-20160717-WA0007

I per a acabar, diumenge la ciutat va viure un ambient de música amb Música a la Fresca UMT en l'Edifici Metro, on la gent va gaudir d’un espectacle amé i festiu. A més en la plaça de l’Església es va celebrar les Rondalles per a la Xicalla, on va assistir l’alcalde Jesús Ros acompanyat d’altres membres de corporació municipal, que contemplaren els diferents balls tradicionals executats per xiquets i xiquetes.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.