Torrent calfa motors per a les Falles 2017

791

Torrent ha programat diferents activitats per a tots els fallers com la celebració dels actes de demanà on Carmen Sirvent i Paula Giménez acceptaran ser les màximes representants de les falles de 2017.

Carmen Sirvent i Paula Gimenez,  FFMM 2017

A més, les actuals Falleres Majors de la ciutat, Noelia Peinado i Carla Pallardó, assistiran a l'ofrena de flors de les festes de Segorbe. També a aquests esdeveniments se sumen el Ple Extraordinari, on l'alcalde de Torrent, Jesús Ros, imposarà a Carmen i Paula, juntament amb les seues Corts d'Honor, la Joia que les acredita com a Falleres Majors de Torrent de 2017 mentes que el divendres serà la tanda dels comiats on Noelia, Carla i les seues Corts diran adéu, deixant el regnat a les seues successores.

De la mateixa forma, les comissions falleres ja estan preparant les obres de teatre i poesies per al concurs de teatre i declamació. Per això, la Junta Local Fallera ha llançat la iniciativa #TeatreFallerTorrent on s'anima a totes les comissions a compartir les fotografies dels seus assajos perquè siguen vistes i compartides per les xarxes socials de les falles de Torrent.

Finalment, l'activitat es manté de forma permanent amb el tradicional concurs de truc caberot, els concursos de cada falla i els actes d'exaltació de les Falleres Majors del 2017 a l'octubre, que començaran a les presentacions de cada comissió torrentina.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.