Torrent calfa motors per a les Falles 2017

0
208

Torrent ha programat diferents activitats per a tots els fallers com la celebració dels actes de demanà on Carmen Sirvent i Paula Giménez acceptaran ser les màximes representants de les falles de 2017.

Carmen Sirvent i Paula Gimenez,  FFMM 2017

A més, les actuals Falleres Majors de la ciutat, Noelia Peinado i Carla Pallardó, assistiran a l’ofrena de flors de les festes de Segorbe. També a aquests esdeveniments se sumen el Ple Extraordinari, on l’alcalde de Torrent, Jesús Ros, imposarà a Carmen i Paula, juntament amb les seues Corts d’Honor, la Joia que les acredita com a Falleres Majors de Torrent de 2017 mentes que el divendres serà la tanda dels comiats on Noelia, Carla i les seues Corts diran adéu, deixant el regnat a les seues successores.

De la mateixa forma, les comissions falleres ja estan preparant les obres de teatre i poesies per al concurs de teatre i declamació. Per això, la Junta Local Fallera ha llançat la iniciativa #TeatreFallerTorrent on s’anima a totes les comissions a compartir les fotografies dels seus assajos perquè siguen vistes i compartides per les xarxes socials de les falles de Torrent.

Finalment, l’activitat es manté de forma permanent amb el tradicional concurs de truc caberot, els concursos de cada falla i els actes d’exaltació de les Falleres Majors del 2017 a l’octubre, que començaran a les presentacions de cada comissió torrentina.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here