Torrent donarà la benvinguda a les falles amb el tradicional acte de la Crida

411

Els fallers i falleres de Torrent donaran l’inici de les falles 2019 amb l’acte de la Crida, que com és tradició té lloc cada any als peus de la Torre. El dissabte a les 20 h, la fallera major de Torrent, Carmen Raga Ortí, i la fallera major infantil, Leyre Gallego Ruiz, acompanyades de les seues corts d’honor, donaran el tret d’eixida a les festes, davant milers de fallers, falleres, veïns i veïnes. Com a colofó final, l’acte es tancarà amb un castell de focs artificials.

El mateix dissabte pel matí, a partir de les 8 hores, més de 800 fallers protagonitzaran una espectacular macrodespertà per l’Avinguda amb el mític ‘tro de bac’ com a protagonista.

Les activitats festeres continuen amb la Cavalcada del Ninot Infantil, que és l’acte estrela del diumenge. Els xiquets i xiquetes de totes la comissions falleres desfilaran a partir de les 10.30 h per l’avinguda al Vedat, des de la font de les Granotes fins a arribar al parc infantil Corts Valencianes. Amb música, espectacle i grans disfresses, els fallerets i falleretes faran gaudir al públic assistent, però, sobretot, passaran un matí divertit i molt entretingut.

Al mateix temps, ADISTO celebra també el diumenge al matí una operació quilo, un acte que s’ha convertit en una tradició per als xics i les xiques de l’associació que, cada any, es visten amb els seus vestits fallers per a oferir a la parròquia de la Sagrada Família aliments solidaris. A partir de les 12 h.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.