Torrent acull les festes estivals de El Mas del Jutge i l’associació de veïns l’Alberca

627

Torrent ha celebrat diferents festes estivals d’associacions veïnals del municipi. En concret, els veïns de El Mas del Jutge van festivar les seues festes patronals en honor dels seus patrons, Sant Vicent Ferrer i Sant Lluís Bertran. Per altra part, l’associació de veïns de l’Alberca va organitzar unes activitats gastronòmiques, esportives i lúdiques per a les famílies.

processo curra

A més, els clavaris del Mas del Jutge van programar un gran nombre d’activitats lúdiques i festives per a totes les edats com el concurs de paelles, els espectacles musicals, la tradicional cavalcada de festes i una missa junt amb una processó.

Respecte a l’associació de veïns de l’Alberca, va tindre lloc la XVI Llegua i la I Carrera Solidària. A aquest últim esdeveniment, els participants van tenir l’opció de donar aliments no peribles per a destinar-los al Punt d’Aliments de Torrent i van acudir com als de Mas del Jutge l’alcalde, Jesús Ros, la regidora de Desenvolupament Sostenible, Inma Amat, i la regidora de Sanitat, Encarna Lerma.

alberca

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.