Torralba critica “l’intent d’incendiar l’ambient, crispar i dividir Paiporta” per part del PP

965

Alberto Torralba, portaveu de PODEU i regidor de Cultura del ajuntament de Paiporta, ha criticat “l’intent d’incendiar l’ambient, crispar i dividir a la població” per part del portaveu del PP, Vicente Ibor, amb l’excusa del concert de festes de la banda Riot-Propaganda.

Alberto Torralba PODEU PaiportaTorralba va afirmar que Ibor es va comprometre a proposar la seua reprovació a més de posar el cas en mans de la Fiscalia per entendre que existia en eixes lletres, delictes d’incitació a l’odi, atemptat contra l’honorabilitat i enaltiment del terrorisme, e inclús asseverà que el cas ja estava en la Fiscalia per iniciativa de la Prefectura de la Guàrdia Civil.

Però, segons Torralba, en el Ple celebrat el dijous passat, “el portaveu del PP es va fer enrere i únicament es va limitar a preguntar sobre el preu del concert”.

Per a Torralba, “el grau d’engany i manipulació que està portant endavant el PP de Paiporta sobre els seus seguidors i votants potencials, durant aquests últims mesos, és escandalós. Ibor i els seus no podem suportar que l’esquerra siga capaç de convergir, governar Paiporta i a més a més fer-ho bé”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.