Torna el concurs fotogràfic ‘Coneix Godella’

435

cartell-concurs-calendariUn jurat format per professionals i artistes audiovisuals decidirà les 15 fotografies que formaran part del calendari de Godella 2017. A més, es repartirà un primer premi de 250 euros, un segon de 150 euros i un premi juvenil de material escolar valorat en 100 euros.

La Regidoria de Cultura informa que enguany torna el concurs fotogràfic Coneix Godella, del qual ixen triades les fotografies que conformen el calendari anual que publica l’Ajuntament. D’aquesta manera, les persones que vulguen participar tindran fins al 27 de novembre a les 24 hores per presentar fotografies del poble, bé actuals o bé històriques, això sí, digitalitzades.

Cada participant podrà entregar un màxim de 3 fotografies en format JPEG, amb una resolució mínima de 2.560×1.920 píxels i un pes màxim de 5 megabytes. D’altra banda, com és habitual, hi haurà dues categories, una per a optar als dos premis econòmics i altra per a optar al premi juvenil, limitat a una edat màxima de 16 anys.

La Regidoria de Cultura assegura que en les pròximes setmanes es publicaran les bases a www.godella.es, on es donaran la resta de detalls relatius a la presentació de les fotografies.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.