Todo preparado para el inicio de la XII edición de la Fira de Sant Sebastià de Silla

0
47
Bankia

Ya está todo preparado para mañana viernes 21 de enero se inaugure de forma oficial la XII edición de la Fira de Sant Sebastià de Silla, posiblemente la mejor feria comercial, agrícola y alimentación de l´Horta Sud.
El acto inaugural tendrá lugar en la plaça del Poble frente al edificio consistorial. Las autoridades visitarán la zona comercial, los mercados medievales, la zona agroalimentaria y la zona lúdica y de asociaciones.

El sábado y el domingo, el horario de la Fira será de 10.00 a 14.00 horas y de 17.00 a 22.00 horas. La Fira cuenta con zona de aparcamientos y una gran oferta de restauración para todos los visitantes.

El domingo 23 de enero se celebrará la festividad de Sant Sebastià en la que se bailará la tradicional danza *dels Porrots* de Silla y la procesión en honor al Santo.

El programa de actos es el siguiente:
Divendres 21 gener
19:30 hores inauguració oficial de la 12 Fira de Sant Sebastià a càrrec de l’alcalde de Silla Francesc Baixauli i Mena acompanyat pels alumnes de l’assignatura de banda del Conservatori Professional Municipal de Música de Silla a la Plaça del Poble.

Dissabte 22 de gener
12:00 hores fins les 14:00 hores a la Plaça del Poble música de cambra a càrrec dels alumnes del Conservatori Professional Municipal de Música de Silla.

13:00 hores, a l’estand de l’Ajuntament de Silla, lliurament del premi de redació fira de Sant Sebastià.

17:00 fins les 20:30 hores a la Plaça del Mercat Vell autobús del Centre de Transfusió de Sang de la Comunitat Valenciana.

17:00 a 20:00 hores a la Plaça del Poble taller de Balls en línia i Merengue a càrrec de l’Associació de Ball Social de Silla.

Diumenge 23 gener
10:00 fins les 14:00 hores a la Plaça del Mercat Vell autobús del Centre de Transfusió de Sang de la Comunitat Valenciana.

11:30 hores cercavila per arreplegar a les cambreres del Crist 2010, les senyoretes Mónica Grau Melero i Sandra Grau Melero, a càrrec de l´agrupació Musical La Lírica.

11:30 hores Balls a càrrec del Grup de Danses de la Falla Poble de Silla per tot el recinte firal.

12:00 hores a l´església de la Mare de Déu dels Angels missa major cantanda en honor a Sant Sebastià, a càrrec de la coral y grup orquestral de La Lírica dirigida per Salvador Llacer. En finalitzar la missa processó de Sant Sebastià a la Plaça del Poble i benedicció dels panets de sant Sebastià.

12:00 hores actuació de la dansa dels Porrots i la colla de dolçainers i tabaleters El Garbí per tot el recinte firal.

14:00 hores Mascletà a l’Avinguda Gandia a càrrec de la pirotècnia Vicent Caballer.

19:00 hores a la Plaça del Poble taller de Balls en línia a càrrec de l’Associació de Ball Social de Silla.

21:30 hores clausura de la 12 Fira de Sant Sebastià.Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here