S’enceta la nova temporada de teatre per a persones adultes a la Pobla de Farnals

0
757

Passat l’estiu, l’Ajuntament de la Pobla de Farnals reprén la campanya de teatre per a adults que es desenvolupa l’últim divendres de cada mes a la Casa de la Cultura a partir de les 22:30 hores. L’objectiu de la iniciativa, duta a terme per la regidoria de Cultura, és apropar aquesta manifestació artística a la població, perquè puga gaudir de manera gratuïta d’espectacles de temàtica variada.

Teatre per a persones adultes a la Pobla de Farnals
Teatre per a persones adultes a la Pobla de Farnals

La nova temporada s’encetarà este divendres, 29 de setembre, amb la representació de l’obra ‘On està Mercé?‘ de la companyia Bandada. Són un grup d’actrius establides a la Comunitat Valenciana, el nexe d’unió de les quals és el treball i la col·laboració amb l’ONG PayaSOSpital, que oferixen un espectacle musical cantat a capella i passat pel filtre de l’humor. A l’octubre es representarà una peça de terror i per novembre, amb motiu de la celebració de Santa Cecília, s’hi ha programat un espectacle musical.

La regidora de Cultura de la Pobla de Farnals, Ana Borja, ha explicat que amb esta oferta tan eclèctica es pretén “donar varietat i cabuda a tota classe de sensibilitats a través de manifestacions culturals que ens aporten alguna cosa”. A més a més, l’Ajuntament aspira a que l’edició d’enguany siga més propera i participativa. Per això, es repartirà una xicoteta enquesta entre els assistents a les representacions perquè puguen fer suggeriments i expressar la seua opinió sobre la iniciativa. A més d’això, el document servirà per recollir les dades dels participants i elaborar una base a través de la qual es puga fer arribar informació sobre la campanya més fàcilment a totes les persones interessades. També s’utilitzarà per fidelitzar el públic regular amb l’oferiment d’avantatges com, per exemple, accés preferent a aquells espectacles més demandats.

Per últim, la temporada es presenta amb una nova imatge amb la qual es vol identificar la campanya de teatre amb el disseny d’elements com la cartelleria, que corren enguany a càrrec del fotògraf i grafista Josep Gil.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here