Tavernes Blanques acollirà la IV edición de la Festa Estellés

475

Burjassot-Vicent-Andres-Estelles

Un any més, i ja van 4, és celebrara la Festa Estellés a Tavernes Blanques. La novetat d’enguany és que la festa torna a Tavernes Blanques després de què l’any passat es fera a Alboraia al no haver-hi acord en l’Ajuntament. La festa es celebrarà divendres 17 a les 20:00 hores al Parc Rei en Jaume I.

La festa Estellés començà fa cinc anys “quan l’escriptor Josep Lozano plantejà que la nostra cultura, la nostra llengua, el nostre país, i fer-ho a semblança del Burns Supper escocés, una festa homenatge que fan a Escòcia consistent en un sopar-festa popular d’homenatge en definitiva al poble escocés a través de la figura emblemàtica del seu poeta nacional”, segons fons de l’organització.

Enguany la festa serà internacional convertint-se en un sopar de convivència multicultural en el que hi haurà llibres, poesia, poetes, cançó, companyonia, lectures compartides, música popular, dolçainers, tabaleters… i en la que participaran membres de la comunitat musulmana local que llegiran en àrab poemes dels poetes arabigo-valencians i latino-americans. Finalment el Cor Lleonard Giner clourà l’acte amb la seua actuació.

1 Comentario

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.