Tavernes Blanques acollirà el II Aplec de Dolçainers i Tabaleters

0
174

cartell II aplec tavernes blanques

L’any passat en la localitat de Tavernes Blanques es va crear una nova colla de dolçainers i tabaleters, la Colla A La Propera, que amb motiu de les celebracions del 9 d’octubre va organitzar el I Aplec de Dolçainers i Tabaleters de Tavernes Blanques. Doncs aquest cap de setmana se celebra la segona edició, i el Cudol tornarem a participar.

El divendres dia 2 d’octubre el luthier Vicent Aliaga obrirà els actes amb la instal·lació d’una exposició de dolçaines i tabalets a la Sala d’exposicions del Parc Escolar del carrer 9 d’octubre que estarà a disposició dels visitants de 19.00 a 21.00 tots el dies fins a la festivitat del mateix dijous 9 d’octubre.

El dissabte dia 3, de 11:00 a 13:00, s’ha organitzat el taller per a xiquets El Tabal i la Dolçaina al teu abast,  a la mateixa Sala d’exposicions del Parc Escolar.

Finalment, el diumenge dia 4 d’octubre la Colla A La Propera ha convidat un gran nombre de colles de dolçainers i tabaleters per a acompanyar-los en aquest dia de celebració i convivència que començarà a les 11.00 del matí amb un pasacarrer arreu del poble, per a posteriorment oferir a les 12.00 un concert al Parc Escolar on cada colla interpretarà una xicoteta mostra del seu repertori. L’Agrupació Cultural de Dolçainers i Tabaleters el Cudol acudirem acompanyant a la Colla de Grallers i Tabaleters de Campredó, la Colla Xarançaina de Castelló, l’Escola Russafa-fa, la Colla Som de Traca, la Colla de dolçainers i tabaleters la Brama, i els Germans Caballer.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.