Tavernes acull la segona Trobada de Bandes de la Mancomunitat del Carraixet

308

La Mancomunitat del Carraixet ha començat el curs amb activitats que busquen la interrelació dels veïns dels pobles que la composen, continuant la trajectòria en matèria esportiva, social i cultural portada a terme fins el passat mes de juliol. Així, el proper dissabte, 18 de setembre, tindrà lloc a Tavernes Blanques una jornada de convivència entre els músics de la Mancomunitat.

Es tracta de la segona Trobada de Bandes de la Mancomunitat en la que participaran les bandes de l’Agrupació Musical d’Alfara del Patriarca, la Societat Musical Bonrepòs i Mirambell, la Societat Centre Artístic Musical de Foios, l’Agrupació Artística Musical de Tavernes Blanques i la Societat Renaixement Musical de Vinalesa.

L’acte s’inicià a les 19.00 hores amb una desfilada de les bandes de música pels carrers de la població, que es concentraren al Parc Escolar del municipi amfitrió. Allí els músics s’agruparan per instruments i interpretaran conjuntament el pas-doble ‘Tavernes Blanques’, que s’estrenarà en aquest esdeveniment.

La trobada suposa una forma d'expressió pública de la realitat de cada banda davant els aficionats de les altres poblacions, un reconeixement dels Ajuntaments dels pobles de la Mancomunitat del Carraixet i una ajuda financera a l’esforç de les entitats musicals.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.