El TAC prepara una programació variada en gèneres, continguts i formats per a l’ultim trimestre

2203

El Teatre Auditori de Catarroja inaugura temporada el 7 d’octubre amb ‘El Cíclope y otras rarezas de amor’, una exquisida proposta escènica interpretada per Manu Baqueiro, Eva Isanta, Daniel Freire, Sara Rivero i Celia Vioque on l’amor no és eixe conte de fades que ens van explicar quan érem xicotets. ‘El Cíclope’ és una obra de vides creuades en la qual els personatges han de tornar a aprendre a estimar.

També la música serà protagonista en la inauguració de la temporada: Noelia Pérez i Josep Zapaterens portaran el 8 d’octubre l’èxit del teatre musical valencià TWO LADIES OR NOT TWO LADIES, un suggeridor cabaret musical, una tragicomèdia plena d’humor, gamberrisme i tendresa.

L’òpera Carmen, interpretada per l’ORA Simphony Orchestra i el Cor Regne d’Aragó, portarà el mite imperible de Carmen al costat de la igualment imperible música de Bizet. Tancarà octubre amb el Curs de Tècnica Vocal i Interpretació per a Teatre Musical impartit per Mª José Peris.

Al novembre torna al TAC el Concurs Internacional Percute Catarroja 17, i a més podrem gaudir de l’actuació en VIS A VIS del Quintet Casulana, un quintet valencià format per dones, acompanyades en esta ocasió pel clarinetista Alberto Ferrer.

En este últim trimestre de l’any el TAC aposta per una programació variada, tant en gèneres com en continguts i formats, amb la qual pretén arribar a un gran ventall de públic.

Així, en l’apartat teatral, tindrem propostes com ‘Atraco a las 3’, versió teatral d’undelsgransclàssics de la cinematografia espanyola, la comèdia negra SI JO FORA RICA, interpretada per dos grans de l’escena valenciana com son Victoria Salvador i Lola Moltó, o el intens thriller de David Mamet ‘Muñeca de porcelana‘, dirigit per Juan Carlos Rubio i amb la presencia d’un gran de l’escena, José Sacristán.

En l’apartat de musicals destaca al novembre ‘Chao Chochín‘, un homenatge a la revista al méspur estil valencià, i un musical contundentment crític amb la corrupció política i la permissivitat de la societat, IBERIAN GANGSTERS.

L’Ajuntament de Catarroja tampoc vol oblidar-se de la dansa programant el clàssic CASCANUECES pel Ballet de Moscú, que a més oferirà durant eixa jornada una masterclass gratuïta als alumnes d’escoles de dansa que vullguen asistir a l’espectacle; ni del circ, amb l’estrena del ORIENT EXPRESS del Circ Gran Fele; ni perdes comptat el teatre de carrer, comptant amb el guanyador dels Premis Max al Millor Espectacle de Carrer i Millor Composició Musical MULÏER, de Maduixa Teatre, en la seua versió per a sala.

Amb la finalitat de fomentar l’afició al teatre dels més menuts i també d’obrir la programació a les famílies, el TAC ha preparat una programació infantil d’allò més variada: ‘Las tres cerditas’, una revisió del clàssic conte des d’un enfocament modern i reivindicatiu, ‘La ratita presumida’, i un primer cicle de cinema familiar. Per a acomiadar la temporada en un ambient màgic i familiar ens visitarà Nacho Diago amb el seu VIAJE A LA LUNA.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.