STEPV denuncia l’acció vandàlica contra el CEIP Orba d’Alfafar hores després de la denuncia d’adoctrinament

7290

El CEIP Orba d’Alfafar, centre que va ser notícia ahir perquè un pare havia presentat una queixa al centre per adoctrinament, va patir anit una acció vandàlica en la qual els assaltants van trencar diverses portes d’accés i d’alguns despatxos, segons denuncia STEPV.

CEIP Orba AlfafarEstos fets han provocat el rebuig més enèrgic del sindicat, cuya permanent sindical ha acudit al centre aquest matí per a interessar-se sobre la qüestió i mostrar la seua solidaritat i suport al claustre. STEPV ha exigit que “cessen aquestes actuacions i que no compten amb el ressó mediàtic que no contribueix gens a l’acció educativa dels centres i que generen tensions innecessàries”.

Per al sindicat, “aquestes accions creen malestar i indignació i alteren el normal funcionament del centre educatiu que, en el cas del CEIP l’Orba d’Alfafar, ha fet una feina immensa pel seu alumnat, per les famílies, pel barri i pel poble”. Exigim que cessen aquestes actuacions i que no compten amb el ressó mediàtic que no contribueix gens a l’acció educativa dels centres i que generen tensions innecessàries.

STEPV mostra el seu rebuig a aquestes acusacions contra el professorat i l’escola, “que no són aïllades ja que recentment hem patit episodis similars en altres centres del territori. Aquests fets es produeixen en un context de desprestigi del professorat i dels centres educatius, interessat pel context polític actual, en què s’està acusant grans professionals de l’educació d’adoctrinament de l’alumnat”.

També el Sindicat nega rotundament aquestes afirmacions “i la campanya de difamació i manipulació de la magnífica feina que fan milers de docents açi i a altres territoris que també estan patint aquesta campanya, com és el cas de Catalunya, on diversos docents han estat denunciats pel mateix, així com el nostre company i portaveu d’USTEC, Ramon Font.

Davant de tot aquest context, STEPV promourà accions entre la comunitat educativa i la societat “en defensa de la professionalitat del professorat valencià i en desgreuge de les campanyes manipuladores i de desprestigi cap a l’escola”.

El sindicat també insta a la Conselleria d’Educació i al govern valencià a frenar aquestes accions i ha posicionar-se en defensa del professorat i l’escola valenciana.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.