Catarroja, capital de les festes de moros i cristians els dies 25 i 26 de novembre

3084

El dissabte 25 a les 12 hores s’inaugurarà la IV Fira Mafemic de proveïdors, un esdeveniment itinerant que enguany el municipi de Catarroja té el plaer d’acollir. La fira, que se situarà entre l’avinguda Rei Jaume I i l’avinguda Generalitat Valenciana comptarà amb vora 30 expositors d’indumentària, calçat, maquillatge, ballets o carrosses al voltant de
la festa dels Moros i Cristians.

Catarroja, capital de les festes de moros i cristians els dies 25 i 26 de novembre
foto archivo

Esta iniciativa, promoguda per la Mancomunitat Festera de Moros i Cristians de València, ha esdevingut un punt de trobada entre festers de tots els municipis. En els últims 40 anys la Festa de Moros i Cristians ha tingut una gran acollida als municipis de l’Horta i a València.

A més, Intercomparsa també ha organitzat un Mercat Artesanal que se situarà als carrers Clara Campoamor i Francesc Larrodé. Al recinte es realitzaran exhibicions i recreacions històriques al voltant de la Festa de Moros i Cristians.

També hi haurà un espai infantil per a xiquetes i xiquets i un altre dedicat a les associacions locals solidàries.

La inauguració de la fira serà el dissabte 25 a les 12 hores.  La fira estarà oberta fins a les 21 hores. El diumenge 26 obrirà les seues portes a les 11 fins a les 18 hores.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.