'Sóc de Torrent' arriba a tot el món

730

La campanya Sóc de Torrent ha arribat a un gran nombre de persones batent rècords com en un dels vídeos on s'ha arribat a les 29.000 visualitzacions en totes les xarxes socials. Aquest vídeo s'ha fet viral gràcies a totes les persones de diferents nacionalitats que diuen en el seu idioma que Torrent també es diu Torrent.

Captura de pantalla 2016-07-14 a la(s) 10.42.47
Un projecte que s'ha propulsat per l'Oficina de Promoció i Ús del Valencià amb l'objectiu de reforçar el gentilici popularitzant-lo mitjançant una campanya de vídeos, falques publicitàries, un grapat de ventalls, punts de llibres, motxilles i molt bon humor. A més, s'ha volgut incloure altres llocs de Torrent aprofitant les vacances dels seus veïns que es traslladen a altres llocs, convidant-los a fer-se un selfie amb la icona de la campanya a un lloc fàcil d'identificar.

A més, s'ha convocat un concurs d'Instagram per a promoure el missatge 'i presumir de ciutat allà on vages' amb el ventall amb forma de punter d'ubicació o la motxilla i el lema en el lloc de vacances o on trie el participant. Un concurs que tindrà com a premi una tauleta digital Samsung 101, segon premi una càmera digital Nikon i tercer premi un telèfon intel·ligent.

La regidora d'Educació, Patricia Sáez, ha indicat que "amb esta campanya volem que es conega la nostra ciutat per tot el món i, el més important, que en tots els llocs es conega el nom Torrent i com es pronuncia, ja que malgrat que des de fa quasi 40 anys Torrent és el nom oficial encara hui dia moltes persones es referixen a la nostra ciutat com a Torrent".

El proyecte que tenia un cost original de 3.000 € s'ha vist compensat per la producció pròpia dels vídeos, el disseny i la realització per part del Gabinet de Comunicació de l'Ajuntament i per accions paral·leles com la gratuïtat dels programes de mà de festes gràcies a la col·laboració publicitària d'empreses i comerços de la ciutat.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.