Silla treballa en un Pla de Modernització per a oferir tots els tràmits administratius via web

0
43

Silla pretén agilitzar els tràmits administratius amb la posada en marxa d’un Pla de Modernització que incorpora una simplificació i millora dels procediments. L’objectiu és aconseguir procediments més àgils i senzills, eliminar tràmits innecessaris o repetitius, acurtar terminis de resposta i proporcionar major transparència.
Per al regidor responsable, Carlos Primo, “és fonamental aconseguir una administració municipal més eficient, transparent i senzilla. La modernització no sols s’ha de reflectir en l’aplicació de les noves tecnologies, també passa per una simplificació administrativa. I per això s’ha creat un grup de treball coordinat des de Secretaria i per la unitat d’Arxiu, encarregat d’analitzar, identificar, classificar i realitzar propostes que milloren els procediments administratius”.

En eixe sentit, el regidor ha mostrat la seua gratitut per la implicació de tots els departaments que conformen el Consistori que estan participant d’un Pla de Modernització “que resultarà molt beneficiós per a coordinar els expedients entre els diferents departaments i que possibilitarà acostar l’administració a tota la ciutadania”.

Amb aquest pla s’aconseguirà que qualsevol departament puga consultar la tramitació administrativa de qualsevol expedient que li afecte i farà possible que cap expedient es paralitze, ja que cadascun dels tècnics que hi intervenen tindrà un termini màxim per a contestar.

A més, el ciutadà, en qualsevol moment, podrà conéixer com es troba el seu expedient administratiu i podrà realitzar sol•licituds o demanar autoritzacions via web municipal sense necessitat d’anar a les dependències municipals.

“Acostar l’administració al ciutadà i que aquest puga conéixer en qualsevol moment l’estat procedimental en què es troba el seu expedient, és un dels objectius principals de l’Àrea de Modernització Administrativa. Una vegada assentades les bases, el pas següent és començar a implementar procediments com llicències d’obra, llicències d’activitat, contractes menors i negociats, subvencions…”, expliquen des del consistori.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.