Silla s’adhereix a un projecte per tal d’aconseguir financiació per a invertir en eficiència energètica i energies renovables

0
50

El municipi de Silla s’ha adherit al projecte Municipis rurals sostenibles – estratègia Elena el qual lidera i coordina en la Comunitat Valenciana la Xarxa Valenciana de Desenvolupament Rural (FEVADER).
Aquest projecte està orientat a obtindre el finançament per a les inversions en eficiència energètica i energies renovables mitjançant del programa europeu Elena i el Banc Europeu d’Inversions. Els objectius del projecte són la redacció del pla d’eficiència energètica i energies renovables del municipi; el disseny i l’estructura del pla d’inversions derivat de la implementació del pla d’eficiència energètica i energies renovables del municipi i la recerca de les línies de finançament que donen suport a les inversions planificades.

L’adhesió al projecte no comporta assumir cap tipus de compromís econòmic ni endeutament per a l’Ajuntament de Silla. Conscients de la situació econòmica en la qual es troben alguns ajuntaments, FEVADER ha dissenyat el model d’inversió privat mitjançant empreses de serveis energètics (ESE). En aquest model, són empreses privades les que escometen la inversió, una part de l’estalvi permet amortitzar les inversions i una altra part repercuteix directament a l’Ajuntament.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.