Silla reprèn les obres d’urbanització de l’Alteró per dignificar una de les principals vies d’entrada al municipi

1034

Després d'aprovar-se en plenari d'octubre de l’Ajuntament de Silla celebrat el dia 30, la setmana que ve està previst que comencen les obres d'urbanització corresponents a la unitat d'execució 2 del polígon de l'Alteró, que tindran una duració estimada de 2 anys.

L'Ajuntament de Silla ha arribat a un acord amb l'agrupació d'interés urbanístic Unitat d'Execució 2 Alteró per que la primera fase de les obres siga la urbanització de l'últim tram del carrer de València, fins a l'avinguda de l'Albufera.

Aquesta intervenció que finalitzarà a principis del 2019, contempla la pavimentació del tram i la dotació dels serveis urbanístics corresponents com la construcció de les voreres, i zones verdes, la col·locació del mobiliari urbà i la implantació dels subministraments d'aigua, enllumenat i sanejament.

Aquestes obres d'urbanització que completaran la urbanització del barri de l'Alteró posaran fi a l'estat precari en què es trobava una part del barri amb solars en desús que generaven molèsties al veïnat degut a la proliferació d'insectes i altres plagues.

Suposarà una millora de l'entorn de la que és una de les principals vies d'entrada a la ciutat a causa de la dotació de serveis i zones verdes, a més d'una millora en l'accessibilitat i la seguretat per als veïns i treballadors del polígon de l'Alter que fins ara anaven a peu o en bicicleta per un carrer sense urbanitzar. Com a resultat, aquestes obres generaran la creació d'un parc d’habitatges noves, necessàries en aquests moments en que està tornant a augmentar la demanda.

Per a l'alcalde de Silla, Vicente Zaragozá, aquesta obra suposa “continuar dignificant les entrades al nostre poble. Gràcies a aquesta actuació d'una iniciativa privada, veurem com es fa realitat la demanda del veïnat de la zona, que veurà dintre de poc urbanitzat un tram on l'Ajuntament no podia intervenir, per no ser de la nostra competencia”.

En paraules de Valentín Mateos, regidor d'Urbanisme, "la reanudació de les obres és un fet de gran importància que afectarà positivament al veïnat de Silla i que ha sigut fruit de l'esforç dedicat per aquesta regidoria en coordinació amb els membres Agrupació d'Interés Urbanístic responsables de les obres. A més, avança que és previsible que en poc de temps les obres d'El Rajolar i l'Alter també puguen ser represes”.

 

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.