Silla modifica el contracte de neteja viària i recollida de residus per millorar el servei i estalviar 146.130 euros

791

Després de nombroses reunions, la Regidoria d’Urbanisme, Territori i Infraestructures de Silla, encapçalada per Valentín Mateos, i els responsables de l’empresa adjudicatària del servei de neteja viària i recollida de residus sòlids urbans a Silla, van acordar la modificació de l’actual contracte després que els serveis tècnics i jurídics municipals estudiaren la proposta exhaustivament.

La modificació acordada suposa un estalvi total de 277.990,72 euros per a l’Ajuntament de Silla i part d’aquest estalvi anirà destinat a millorar l’actual servei de neteja viària. Entre les millores estan la incorporació d’una nova escombradora mecànica que resulta més eficient que l’escombrament manual, un nou vehicle lleuger per al desplaçament dels operaris dels parcs que reduirà els temps morts, una desbrossadora nova, dos bufadors elèctrics nous per a llevar les fulles i restes de fem que es queden davall dels cotxes i complementar així l’actuació de la escombradora a les zones on no pot arribar, així com un nou vehicle d’inspecció per al servei de l’Ajuntament.

L’alcalde de Silla, Vicente Zaragozá, i el regidor d’Urbanisme, Valentín Mateos, van rebre el passat dijous les noves adquisicions que facilitaran el treball de neteja del municipi. Una vegada reduïda aquesta inversió, la quantitat d’estalvi que resulta és de 146.130,55 euros a favor de l’Ajuntament i, per tant, aquesta serà la quantitat a reduir de l’import d’adjudicació del contracte.

Aquesta modificació estarà acompanyada de canvis a l’hora de prestar el servei per garantir una millor eficàcia. A més a més, de manera inicial, també s’han incorporat 54 contenidors amb pedal distribuïts al llarg del barri de Sant Roc, l’avinguda d’Alacant i la plaça d’Espanya per tal de facilitar el seu ús a persones amb mobilitat reduïda.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.