Silla ja té Falleres Majors 2020: Àgueda Bou i Mònica Rubio

521

El darrer 27 de juny va tindre lloc al Saló de Plens del Ajuntament de Silla l’acte de nomenament de les Falleres Majors de Silla per a l’exercici 2019 – 2020: Àgueda Bou i Mònica Rubio.

A l’acte van estar presents l’alcalde de Silla, Vicente Zaragozá, la regidora de Festes, Josefina Zaragozá, i el regidor d’Interior, Felipe Garcia, juntament amb els màxims representants de Junta Local Fallera de Silla i familiars i amics convidats.

Un acte íntim on es va fer entrega oficial de les actes a les màximes representants per a les Falles 2020: Àgueda Oltra i Bou com a Fallera Major Infantil de Silla i Mònica Rubio i Monfort com a Fallera Major de Silla. Van estar en tot moment acompanyades per la seua Cort D’Honor formada per: Eva García i Domingo, Irene Travé i Escribano i Ariadna Díaz i Rodríguez.

Raquel Gradolí, presidenta de Junta Local Fallera, va dirigir unes emotives paraules en les que va agrair tot el treball que ha permés dur a terme aquest acte, va enaltir la relevància que Junta Local Fallera està assolint i va desitjar tota la sort a les nostres màximes representants. Finalment, les noves Falleres Majors de Silla van concluir l’acte amb uns breus discursos d’agraïment i compromís amb el càrrec per al que han sigut triades.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.