Silla desestima rebaixar l’IBI per a poder fer front a la despesa social i al pagament de préstecs

0
82

El ple de Silla va desestimar ahir les propostes d’Espanya 2000 y dels Verds per tal de que l’Ajuntament reduira el tipus de gravamen de l’Impost sobre Béns Inmobles (IBI) ja que, segons el regidor d’Hisenda, Marcos Zaragozá, els serveis socials que es presten es trauen d’aquest impost i, a més, el 2014 serà l’any en què més interessos i amortitzacions de préstecs haurà de pagar l’Ajuntament de Silla.

Així, l’alcalde, Serafín Simeón va aconseguir tirar endavant  totes les ordenances fiscals que el seu equip de govern proposava a la resta de partits polítics.

Respecte a l’IBI, Zaragozá va puntualitzar: “els serveis socials que prestem a la població, tant en Benestar Social, Cultura, Educació, Esports…,   els traguem d’aquest impost .  Cal recalcar que l’Ajuntament de Silla, en el 2014, serà l’any en què més interessos i amortitzacions de préstecs haurà de pagar. Per aquesta raó, resulta impossible reduir el tipus de gravamen perquè si no, no seria possible mantindre tots els serveis que els ciutadans de Silla actualment es mereixen”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.