L’alcalde de Silla desmenteix els rumors i asegura que no hi ha cap violador en sèrie al municipi

0
108

Abans de començar la sessió plenària de Silla que va tindre ahir a la Llar del Jubilat, l’alcalde, Serafín Simeón, va voler realitzar un aclariment per a minimitzar l’alarma social generada per l’intent d’agressió sexual a una veïna del poble que va tindre lloc dilluns passat a la zona del Molí de Magalló.

Simeón va recalcar que havia sigut un fet puntual i aïllat. “Es tracta d’un home de 60/70 anys en estat d’embriaguesa que no és del nostre municipi i és la policia judicial de Picassent qui està investigant el cas”, va explicar.

L’alcalde va voler desmentir tota la informació que ha circulat per les xarxes socials i que ha generat la preocupació en els pares, mares i familiars dels xiquets i joves del municipi: “ni es tracta d’un violador en sèrie ni ha ocorregut en més llocs del poble, ni han sigut implicades xiquetes menors”.

“A més, vull tranquil·litzar la població, i que tinguen vostés la seguretat, que tots els dispositius, tant de Policia Local com de Guàrdia Civil del nostre municipi, estan en alerta”, va concluir el primer edil.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.