Silla contarà amb una nova associació lúdica i formativa per als xiquets

263

Silla Escolta CreixentDes del passat cap de setmana, Silla conta amb una nova associació que ofertarà activitats lúdiques i formatives als xiquets del municipi. Es tracta de l’Agrupament Escolta Creixent, que es fundava oficialment en el Casal d’Esplai del Saler, on vuit persones formen l’equip de monitors que treballaran com a voluntaris.

L’Agrupament començarà les activitats el 18 d’octubre als locals parroquials de l’església de Nostra Senyora. dels Àngels de Silla. Prèviament farà una campanya de difusió pel poble i les xarxes socials per a donar-se a conèixer entre xiquets, joves i adults.

Els monitors es varen reunir per a preparar el document que marcarà les línies de treball en l’educació en el temps d’oci dels xiquets i joves que formaran part de l’agrupament.

“Actualment a Silla no hi ha cap oferta per a xiquets i joves en el temps de lleure, vam nàixer com a grup parroquial a principis del curs passat i poc a poc s’ha anat sumant gent al projecte, al final entre tots decidirem formar un agrupament escolta per el que representa treballar amb els valors de l’escoltisme, que amb el començament del nou curs ja és una realitat”, explica Lidia Navarro, monitora de l’agrupament.

La jornada de treball al Casal d’Esplai del Saler també ha servit per a fer la imposició de panyoletes a tots els monitors i per a realitzar la promesa escolta als monitors.

L’agrupament per ara obrirà amb dos seccions, els llops amb edats compreses entre els 8 i 11 i els exploradors, que compren les edats d’11 a 13 anys.

Es pot trobar més informació de l’agrupament a la seua pàgina de facebook, http://www.facebook.com/aecreixentsilla.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.