Quart de Poblet celebra el XLIV Festival de Bandes de Música en l’inici de les seues Festes Patronals

377

Quart de Poblet Festival Bandas 2Quart de Poblet va celebrar anit, coincidint amb l’inici de les seues Festes Patronals, la LXIV edició del tradicional Festival de Bandes de Música, on la Societat Unió Musical de Sueca fou la banda convidada per a compartir l’escenari amb l’Agrupació Musical L’Amistat.

La banda local va aprofitar per presentar als veïns tercer premi aconseguit en la primera secció del Certamen de Bandes de Música. Així també, va interpretar l’obra obligada portada al Certamen, Variacions Iròniques de Francisco Bort.

La centenària societat de Quart, dirigida per José Onofre Díez Monzó, també va interpretar el pasdoble Festers de Sant Miquel, de l’estimat mestre Don Esteban Esteve, director de la banda durant 27 anys, i el Danzón nº2, del mexicà Arturo Márquez.

Per la seua part, la Unió Musical de Sueca, dirigida per Miguel Ángel Ferrando, interpretà el pasdoble Ponce de J.J. Porlán, La Reina mora de J. Serrano, i Orient Express, de Philip Sparke.

En el transcurs de l’acte, el president de l’Amistat, Cristóbal Mora, va agraïr als músics l’enorme esforç realitzat per a participar en el Certamen i els va animar a seguir treballant per a conquistar noves metes.

I, com és tradicional, l'alcaldessa, Carmen Martínez, va fer entrega al president de l'entitat de diversos instruments en nombre del Consistori.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.