Silla censura una pintada feta a la façana del Mercat recentment rehabilitada i pintada

0
101

La setmana passada, a la façana del Mercat Municipal de Silla es podia llegir ‘No habrá paza para los malvados. 29M’. Una pintada per tal de reivindicar la vaga general que ha sigut censurada per l’equip de Govern ja que, al fet de danyar un bé públic, s’afegeix que havia estat rehabilitada i pintada fa poc de temps.
Molt recentment, dins del Pla de Millora del Mercat Municipal que es realitza anualment des de la regidoria de Promoció Econòmica, l’Ajuntament de Silla apostà per potenciar el mercat i tots els comerços de la plaça del Mercat Nou per consolidar la zona com a eix comercial. Per aquesta raó s’havia rehabilitat i pintat tota la façana del Mercat Municipal, segons han recordat des de l’equip de Govern.

La regidora de Comerç, Amada Garrido, ha comentat: “s’havia satisfet una necessitat primordial del mercat per a fomentar la seua dinamització. En tres mesos s’ha finalitzat l’obra, amb un gran esforç, conscients de la necessitat d’incentivar aquesta zona. Aquesta pintada no és més que un acte d’una persona o col•lectiu que no respecta ni el patrimoni del poble ni els veïns del municipi”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.