L’alcaldessa demana als treballadors que utilitzen el valencià en l’atenció al públic i en els documents

0
100

L’alcaldessa d’Alaquàs, Elvira García Campos, ha enviat una documentació interna a tota la plantilla de treballadors municipals per demanar-los que utlitzen el valencià en tot el seu treball diari, tant en l’atenció al públic com en l’elaboració de la documentació interna i externa que emet l’Ajuntament d’Alaquàs. Es tracta d’una acció de foment del valencià posada en marxa per l’Ajuntament, en línia amb la seua política lingüística.
En l’escrit remés a tots els treballadors, la primera edil els demana el seu compromís en la normalització del valencià perquè “la nostra llengua siga cada vegada més usada en les tasques quotidianes”. L’Ajuntament, com totes les administracions valencianes, continua amb el seu compromís irrenunciable amb la recuperació i promoció de la cultura valenciana.

L’Ajuntament d’Alaquàs compta amb una Oficina de Promoció del Valencià destinada a tot allò referent a la nostra llengua, per tal de fer-a servir amb normalitat. L’Oficina està a l’abast de tots els ciutadans com un departament d’assessorament encarregat de resoldre els dubtes lingüístics tant per als treballadors de l’Ajuntament com per als veïns.

L’oficina s’encarrega de la tasca de traducció i correcció de la documentació administrativa, col•labora i participa en diverses campanyes de promoció del valencià i coordina les actuacions per tal de fomentar l’ús del valencià.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.