Silla aprova bonificacions del 50 i 75% en les taxes per inici d’activitat a les empreses de nova creació

394

Silla. ayuntamiento-de-sillaL'Ajuntament de Silla ha introduït bonificacions fiscals del 50% al 75% de les taxes en les ordenances reguladores de les llicències d'activitat, comunicacions ambientals i d'obertura d'establiments.

Podran optar a una bonificació en la tarifa per inici d'activitat aquelles persones físiques que acrediten ser menor de 30 anys o tenir una minusvalidesa igual o superior al 33%. En el cas de les persones jurídiques, podràn optar a les bonificacions les societats unipersonales si el és menor de 30 anys o posseeix una minusvalidesa igual o superior al 33% o introdueix els denominats “nous jaciments d’ocupació”.

En el cas de les societats de dos o més socis, la bonificació arribarà si almenys un dels socis i treballadors és menor de 30 anys o posseeix una minusvalidesa igual o superior al 33%.

Per a persones desocupades en general s’haurà d’acreditar una antiguitat mínima de 3 mesos en el SERVEF. També podran optar a les bonificacions les activitats de sectors emergents, segons el que estableix la Conselleria d’Economia, Indústria, Turisme i Ocupació en l’Ordre 17/2013, de 5 de juny.

La bonificació s’incrementarà fins al 75% en el cas de desocupats de llarga durada.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.