Serveis Socials de Moncada gestiona la implantació d‘una targeta per als beneficiaris del fons d’emergència social

2 lecturas

El regidor de Serveis Socials Generals de l’Ajuntament de Moncada, Manolo Garcia (Guanyem), ha mantingut una reunió de treball amb els responsables de Caixa Popular de la ciutat per a llançar una targeta bancària en la qual es puguen carregar les despeses que realitzen les persones beneficiàries de les ajudes d’emergència social.

Amb esta mesura es pretén realitzar una promoció, no només de caire social, sinó també econòmica. Per una banda, amb la implantació de la targeta, l’Ajuntament podria conéixer en quin establiment i en quins productes s’invertixen els diners, amb una supervisió detallada de la destinació final dels fons. Per altre costat, es fomentaria la compra en les botigues de Moncada a través d’un conveni de col·laboració al qual s’haurien d’adherir els establiments i, d’esta manera, s’impulsaria el comerç local.

Garcia ha detallat que és una molt bona iniciativa, “sense costos per a l’Ajuntament, amb la qual es vehicularia de quina manera es concedixen les ajudes i s’assegurarien que els diners es gasten en els comerços del nostre municipi”.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.