Paterna redueix en un 70 % el temps d’espera d’atenció en Serveis Socials

0
1040

L’ Ajuntament de Paterna ha anunciat que ha reduit un total de 80 dies el temps d’espera per a que siguen atesos els usuaris dels Serveis Socials municipals el que suposa una reducció del 70 %. Així ho ha anunciat hui el primer tinent d’alcalde i regidor de Polítiques Inclusives, Juanma Ramón, qui ha manifestat: “Estem satisfets amb estes dades, encara que queda molta feina per fer”.

Segons Ramon, les dades demostren l’encert d’haver contractat 11 professionals “que han permés millorar l’atenció a la població més necessitada”. “El nostre model no sería possible sense la professionalitat del funcionariat, a qui hi ha que felicitar també pel seu treball diari, esforç i capacitat d’adaptacio a la nova organitzacio. El treball d’equip és també una clau important d’aconseguir eixa reducció de temps”, ha declarat el també portaveu de Compromís.

En este temps, l’equip de Serveis Socials ha ampliat de quatre a cinc les zones de cobertura de Serveis Socials, l’ equip de treballadors i treballadores també s’ha vist incrementat amb onze noves contractacions.

“Poc a poc anem recuperant este servici d’atenció primaria tan important per a la ciutadania després dels anys de malifetes i retallades de personal que va fer el PP, hi ha que recordar a la -portaveu del PP- senyora Villajos, i al PP que presideix, que varen desmantelar a l’any 2012 este servici, que tanta importància te ara per a d’ells, llevant del mateix a 12 treballadors i fent que es triplicara el temps d’espera dels usuaris en eixa època que van governar, per això li recorde que no és precisament la persona indicada per a criticar la feina que estem desenvolupant”, ha afegit Ramón.

El primer tinent d’ alcalde també ha volgut recalcar que estes primeres dades demostren que “es potrevertir el caos” a que va sometre el Partit Popular a l’area d’inclusió: “Hi ha a qui mai li han importat les persones i que ara només busca titulars sense cap fonament, tal vegada temen els fruits que poden donar les nostres politiques”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here