La VI edició dels Premis Octavià centra els actes del 9 d'Octubre a Sedaví

219

La VI edició dels Premis Octavià, que cada any celebra Sedaví en motiu dels actes en commemoració del 9 d'octubre, va ser el prinicipal acte d'aquesta localitat de l'Horta Sud per a festejar el Día dels valencians.

Els actes en commemoració del 9 d'octubre varen comnçar amb un mini castell de focs artificials en la matinada del divendres al dissabte. Després ja en el matí l'actuació del Grup de Dolçainers 'Els Amics de l'Horta Sud' va donar pas a la celebració de la VI Edició dels Premis Octavià, celebrada en el Salo d'Actes de la Biblioteca Municipal, ja sense restriccions d'aforament.

En l'esdeveniment, l'alcalde José Francisco Cabanes va fer lliurament del socarrat acreditatiu a Jose Pérez Giménez 'Pepe el dolçainer', per a a continuació dur a terme un recorregut per la història del municipi i el significat del seu escut heràldic, a càrrec del presentador Manuel Sospedra, que al també és el president de l'Associació Cultural 'El Bolitxo'. A continuació, el primer edil va entregar a la directora Mª José Gimeno en representació de l'Escola d'Adults de Sedaví, el guardó del centre. Posteriorment es va presentar un vídeo sobre el 40 Aniversari de l'Escola d'Adults i va finalitzar l'acte amb l'himne regional.

La gala va comptar amb la presència de l'alcalde José Francisco Cabanes la regidora de Cultura Beatriz Cuesta, la totalitat de components de la corporació Municipal, la directora, el professorat i l'alumnat de l'Escola d'Adults, familiars de Pepe El Dolçainer i components dels diferents col·lectius i associacions locals.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.