Sedaví lluita contra l’assetjament escolar en la publicació d’un còmic

693

L’Ajuntament de Sedaví ha portat a terme l’entrega de 1.000 exemplars del còmic ‘Tots i totes contra l’assetjament’, un material específic per tractar el tema de l’assetjament escolar.

L’entrega del còmic s’ha portada a terme per a l’alumnat de 6é de primària de tots els centres escolars de la localitat, els alumnes d’ESO i batxillerat de l’Institut IES de Sedaví i, a més també per a l’alumnat de l’Escola d’Adults. Gràcies a la visualització de les vinyetes del còmic els alumnes poden aprendre sobre valors en contra de l’assetjament escolar d’una manera directa i fàcilment comprensible.

Una proposta, segons ha explicat Filo Baixauli, regidora d’Educació i Polítiques Lingüístiques, que té com a objectiu col·laborar amb els Plans de convivència i igualtat dels centres educatius del municipi i prendre plans d’acció tutorials dels mestres i professors. D’esta manera poden treballar a les aules l’assetjament escolar, un tema importantíssim per a l’educació.

Així, també servix per a la col·laboració amb els Programes de Foment Lector dels centres educatius i la complementació del programa d’activitats de promoció del valencià a l’àmbit escolar. Una iniciativa que posa en valor la necessitat de fomentar el respecte i la convivència per part de la societat i allunyar-los d’estes males conductes.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.