Sedaví està elaborant el Pla de Mobilitat Sostenible del municipi amb les propostes dels veïns

749

El saló de plens de l'Ajuntament de Sedaví va acollir el Taller d'elaboració del Pla Especial de Mobilitat Urbana Sostenible (PEMUS), a càrrec de l'empresa CPS, al que van assistir l'alcalde i regidor de Medi ambient, Mobilitat i Hisenda, Josep Ferran Baixauli, i altres edils de la Corporació Municipal. Va servir per recollir les propostes del veïnat per millorar la mobilitat del municipi de forma més respectuosa amb el mediambient.

En el taller es va parlar de la preocupació sobre la mobilitat sostenible, buscant sensibilitzar a la població sobre la importància per avançar cap a l'adopció de mesures que responen al desafiament del desenvolupament urbà sostenible.

El taller tenia com objectiu principal recollir les propostes i reclamacions dels veïns i veïnes per al Pla de Mobilitat Urbana Sostenible de Sedaví buscant millorar la mobilitat dels ciutadans, disminuint els temps de desplaçament dins del nucli urbà i les seues connexions amb altres poblacions, millorant la seguretat viària, l'oferta de transport públic i incrementar els transports a peu i amb bicicleta disminuint les emissions de gasos contaminants.

Amb tota la informació obtinguda d’aquest taller, l’empresa encarregada del PEMUS, elaborarà el document que previsiblement presentarà a finals d’abril.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.