Sedaví celebra el Pregó de festes i la presentació de càrrecs de les Capitanies mora i cristiana

704

El Pregó de Festes i la presentació de les Capitanies mora i cristiana de Sedaví es va celebrar en la Sala Vicente Ruiz Monrabal de l'Agrupació Musical Santa. Un acte que va ser presentat per Cristina Martínez i que va comptar amb la presència de l'alcalde de Sedaví, José Francisco Cabanes, la Regidora de Cultura, Bea Cuesta, i un bon nombre de regidors de la Corporació Municipal.


DSC_0140

El primer edil i la responsable de Cultura van donar la insígnia de Sedaví als Capitans i Abanderades dels anys anteriors de la festa i aquestes últimes van signar en el Llibre d'Or de la Cultura del municipi, per a cedir protagonisme al capità cristià de la present edició, Ferrán Gimeno, i la seua abanderada, Mª José Ruiz, de l’Ordre de Cavallers Templaris de Beniçidavi i al capità moro, José González, i la seua favorita, Mª Carmen Galarzo, de la Filà Mossàrabs.

L'acte va concloure amb les paraules del pregoner de la festa i capità moro en el 2012, Alejandro Molina, que va ser l'encarregat d'exaltar als protagonistes de la festa que començarà en deu dies, i en la qual també participen la comparsa Contrabandistes i la Filà Almoràvides.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.