Se presenta l’oferta educativa 2018-2019 del Programa Municipal de Drogodependències de València

453

La Regidoria de Sanitat ha presentat l'oferta educativa 2018-2019 del PMD-Comunitat Educativa, una eina de formació i informació que coordina el Pla Municipal de Drogodependències, i que es posa a la disposició de les famílies i el col·lectiu d’educació.

La regidora de Sanitat, Salut i Esports, Maite Girau, ha assistit a esta 11a Reunió Informativa PMD-Comunitat Educativa, celebrada en el Centre Esportiu-Cultural La Petxina. Més de 60 persones, entre docents, equips directius, equips d'orientació i representants d'AMPA (Associacions de Mares i Pares) de 43 centres educatius de la ciutat de València han assistit a esta trobada d'intercanvi d'experiències, materials i eines de treball.

Tal com ha recordat la delegada de Sanitat, Maite Girau, totes estes activitats i programes s'ofereixen a la totalitat dels centres educatius del municipi de València, i són de caràcter gratuït. Entre les propostes de formació i de treball de què disposen tant el PMD com la Regidoria destaquen l'Escola de Mares i Pares, el programa Tutories en Xarxa, Jornades sobre Drogodependències, formació de postgrau, taller de begudes saludables... entre d’altres. En paraules dels seus coordinadors, l'objectiu comú que connecta a pares, administració i centres escolars és "el desenvolupament saludable dels xiquets, xiquetes i adolescents".

Durant la sessió, una representació del CEIP Lluis Vives ha presentat el seu Projecte Educatiu basat en el desenvolupament de les Intel·ligències múltiples.

Tota l'oferta educativa pot consultar-se en les webs municipals:

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.